Тъй като не успях да опазя стикерите от хлапетата и ги изчовъркали, сега търся от къде да си купя нови. В представителството във Варна казват, че нямат. Някаква идея, освен "И-бей"?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикер "Design Giugiaro"-от къде?
Collapse
X
-
можеш да си поръчаш подобни силиконови лепенки и във Варна. Има една рекламна агенция близо до Червения площад където правят всякакви.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
-
Сигурен ли си, че представителството не могат да ги намерят, защото на мен ми липсват лепенките дето предпазват от камъчки на задните врати, и ми казаха, че могат да се поръчат, даже и цена ми дадоха.
А синичкото джуджаро ми падна на една автомивка и тъпана ми вика да ти го лепна с каноколит, чудех се да му се смея ли, да му се ядосвам ли, че и аз сега си нямам такива.
Comment
-
Не са ми зор лепенките, дори варианта без тях щеше да ме устройва, ако някой преди мен вече не се беше пробвал да залепи едната с агресивно лепило, стил "Каноконлит". Та сега има следи, които не се махат. Стикер е по-лесния вариант. А в представителството нямат налични, с поръчка става и от "И-бей" срещу 9,90Е, но не ми се чака.Аз питам, защото съм виждал поне 2 156-ци във Варна с такива стикери и помислих, че някъде ги има в наличност. Както и да е, ще поръчам и ще ги изчакам.
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеНе са ми зор лепенките, дори варианта без тях щеше да ме устройва, ако някой преди мен вече не се беше пробвал да залепи едната с агресивно лепило, стил "Каноконлит". Та сега има следи, които не се махат. Стикер е по-лесния вариант. А в представителството нямат налични, с поръчка става и от "И-бей" срещу 9,90Е, но не ми се чака.Аз питам, защото съм виждал поне 2 156-ци във Варна с такива стикери и помислих, че някъде ги има в наличност. Както и да е, ще поръчам и ще ги изчакам.
Благодаря ти предварително.!?Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 10:19.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Аз си мисля,че пъервите модели не са имали въобще,моята няма и не е имала никога според мен,макар че и мен ме кефят.Мисля да питам началника, и да ги поръчаме от Гърция,тея дни ще ви кажа ценаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеАз 156-те знам откъде ги имат, ше ти кажа като се видимFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз си мисля,че пъервите модели не са имали въобще,моята няма и не е имала никога според мен,макар че и мен ме кефят.Мисля да питам началника, и да ги поръчаме от Гърция,тея дни ще ви кажа цена
Ето снимка на първата 159 от Италфеста в Долна баня.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз си мисля,че пъервите модели не са имали въобще,моята няма и не е имала никога според мен,макар че и мен ме кефят.Мисля да питам началника, и да ги поръчаме от Гърция,тея дни ще ви кажа ценаAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеАз мисля че точно първите имат а след 2007 нямат колега незнам защото като гледам сега в представителството на ММ новите пък имат стикер.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
А мен италианците изобщо не могат да ме изненадат и няма да се учудя ако са слагали такива емблеми безразборно.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
представям си каринката в завода, чичките/студентите дето слагат тея лепенки как ги лепят, по едно време някоя лелка изтърва щайга с гайки (предвидени за завиване на елементите по интериора), съответните чички/студенти се обръщат да видят сеира, същевременно пропускайки някоя и друга кола от конвейра.
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment