Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикер "Design Giugiaro"-от къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стикер "Design Giugiaro"-от къде?

Тъй като не успях да опазя стикерите от хлапетата и ги изчовъркали, сега търся от къде да си купя нови. В представителството във Варна казват, че нямат. Някаква идея, освен "И-бей"?
    Attached Files

можеш да си поръчаш подобни силиконови лепенки и във Варна. Има една рекламна агенция близо до Червения площад където правят всякакви.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

И мойте липсват, ама не съм се сещал да търся
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Сигурен ли си, че представителството не могат да ги намерят, защото на мен ми липсват лепенките дето предпазват от камъчки на задните врати, и ми казаха, че могат да се поръчат, даже и цена ми дадоха.
        А синичкото джуджаро ми падна на една автомивка и тъпана ми вика да ти го лепна с каноколит , чудех се да му се смея ли, да му се ядосвам ли, че и аз сега си нямам такива.

2.4JTDm

Comment

Не са ми зор лепенките, дори варианта без тях щеше да ме устройва, ако някой преди мен вече не се беше пробвал да залепи едната с агресивно лепило, стил "Каноконлит". Та сега има следи, които не се махат. Стикер е по-лесния вариант. А в представителството нямат налични, с поръчка става и от "И-бей" срещу 9,90Е, но не ми се чака. Аз питам, защото съм виждал поне 2 156-ци във Варна с такива стикери и помислих, че някъде ги има в наличност. Както и да е, ще поръчам и ще ги изчакам.

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
            Не са ми зор лепенките, дори варианта без тях щеше да ме устройва, ако някой преди мен вече не се беше пробвал да залепи едната с агресивно лепило, стил "Каноконлит". Та сега има следи, които не се махат. Стикер е по-лесния вариант. А в представителството нямат налични, с поръчка става и от "И-бей" срещу 9,90Е, но не ми се чака. Аз питам, защото съм виждал поне 2 156-ци във Варна с такива стикери и помислих, че някъде ги има в наличност. Както и да е, ще поръчам и ще ги изчакам.
            По въпроса с стикерите моята мисля че изобщо не е имала но да питам ще може ли да поръчаш един комлект и за мен като дойдат ти ги плащам веднага колега.
            Благодаря ти предварително.!?
            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 10:19.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз си мисля,че пъервите модели не са имали въобще,моята няма и не е имала никога според мен,макар че и мен ме кефят.Мисля да питам началника, и да ги поръчаме от Гърция,тея дни ще ви кажа цена
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

кво па ви кефи... мен малко даже ме дразнят как седят на червеното...

на сива или бяла седят по-добре ама на червенко малко развалят фасона
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Аз 156-те знам откъде ги имат, ше ти кажа като се видим
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                    Аз 156-те знам откъде ги имат, ше ти кажа като се видим
                    156 FL си ги има от завода

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Аз си мисля,че пъервите модели не са имали въобще,моята няма и не е имала никога според мен,макар че и мен ме кефят.Мисля да питам началника, и да ги поръчаме от Гърция,тея дни ще ви кажа цена

Ето снимка на първата 159 от Италфеста в Долна баня.
                      Attached Files
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Аз мисля че точно първите имат а след 2007 нямат колега незнам защото като гледам сега в представителството на ММ новите пък имат стикер.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          Аз мисля че точно първите имат а след 2007 нямат колега незнам защото като гледам сега в представителството на ММ новите пък имат стикер.
                          Моята е 2006,и са ми минавали през ръцете в сервиза още поне 2-2006 г.,и трите нямат стикер

Comment

А мен италианците изобщо не могат да ме изненадат и няма да се учудя ако са слагали такива емблеми безразборно.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

представям си каринката в завода, чичките/студентите дето слагат тея лепенки как ги лепят, по едно време някоя лелка изтърва щайга с гайки (предвидени за завиване на елементите по интериора), съответните чички/студенти се обръщат да видят сеира, същевременно пропускайки някоя и друга кола от конвейра.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                              X